Internet Verbindingen

Internet via de Ziggo TV kabel, ADSL, ADSL+, VDSL, BVDSL, SDSL, SDSL2, SDSL2+ OF FTTH zijn onder andere benamingen van de verschillende soorten verbindingen die er zijn en er komen er steeds meer bij en hebben allemaal hun eigen maximale snelheden en specifieke eigenschappen.
Moet het modem fungeren als modem voor Internet of alleen als backup of moeten medewerkers via het modem inloggen om vanaf huis te kunnen werken of wordt deze gebruikt voor de bewaking van uw eigendommen.
Hoe hoger de snelheid en versnijding van de internet snelheid, hoe hoger de maandelijkse lasten zullen zijn.
VTS probeert voor u de juiste verbinding uit te zoeken met de beste prijs kwaliteit verhouding met de hamvraag hoelang kan uw bedrijf, vereniging of thuis zonder Internet wanneer er een storing optreed?
Vooral het laatste is belangrijk, want iedere Internet verbinding het een SLA (Service Level Agreement) die u moet bepalen en daar hangt ook een prijskaartje aan. Moet het binnen een uur verholpen zijn of mag het ook iets langer duren dan 4 uur?

Internet verbindingen zijn tegenwoordig de levenslijnen van bijna alle bedrijven en instellingen, omdat bijna alles via deze (breedband) verbindingen wordt gedaan en daardoor ook zeer belangrijk zijn geworden.
Internet verbindingen kunnen worden aangeleverd via koperdraad, glasvezel of door de lucht via wifi een straalzender of het 4G en straks ook het 5G netwerk, waarbij de snelheden via een glasvezel verbinding vaak de hoogste snelheden halen, maar is glasvezel helaas niet overal leverbaar.
VTS Haarlem levert nagenoeg elke soort (smal / breedband) Internet verbinding die voor een bedrijf of instelling nodig is, maar ook voor thuis of vereniging en leveren en installeren wij ook het bijpassende veilige modem die bij de gekozen Internet verbindingen hoort om stabiel en veilig te kunnen werken.

Naast de gekozen Internet verbinding met de daarbij behorende snelheden, is het ook belangrijk om even stil te staan bij het aantal thuiswerkers welke gelijktijdig gebruik willen maken van de Internet verbinding met behulp van een VPN-verbinding, zoals bijvoorbeeld met het Corona-virus waarbij velen zoveel mogelijk thuis moesten werken indien dit mogelijk was.
Het maximum aantal VPN-verbindingen van een standaard modem is vaak 1 of 2 gelijkertijd en bij meerdere verbindingen is dan ook weer de bandbreedte van belang om ook soepel thuiswerken te kunnen werken met meerdere personen tegelijkertijd.

VTS Haarlem
info@vts-haarlem.nl
Tel. 023-545 20 70