LED Verlichting

Geld besparen én het milieu minder belasten door te maken van LED verlichting


LED verlichting op kantoor, fabriekshal, openbare verlichting of gewoon thuis. Led verlichting is naast efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk ook in talloze mogelijkheden te gebruiken als lichttoepassing. Stop met het hoge verbruik van de ouderwetse gloeilampen en TL-verlichting en vervang deze door LED verlichting.
Door alvast de verlichting die u het meeste gebruikt te vervangen door LED verlichting bespaart u een hoop energie wat resulteert in een lagere energie-nota en u heeft dezelfde of vaak betere lichtopbrengst op uw werkplek of werkruimte.
En zo kunt u gefaseerd alle verlichting vervangen flink besparen.

Hier zijn de voordelen op een rijtje:

  • Een LED lamp is veel energiezuiniger dan een traditionele lamp. In vergelijking met de traditionele gloeilamp wel tot 85% zuiniger!  Alle stroom wordt namelijk gebruikt voor het afgeven van licht en niet slechts een klein deel   – zoals bij de traditionele gloeilamp –  waarbij het overgrote deel van de stroom verloren ging met de warmteafgifte van de lamp.
  • Een LEDlamp wordt dus ook niet heet. Dat is niet alleen veiliger maar ook beter voor het beheersen van de ruimtetemperatuur in bijvoorbeeld een ruimte waar veel lampen hangen.
  • Een LEDlamp gaat veel langer mee dan uw traditionele lamp. Gemiddeld gaat een LEDlamp 20.000 branduren of langer mee wat in de praktijk betekent dat u er meer dan 10 jaar geen omkijken naar heeft.   Los van de energiebesparing dus ook een fikse besparing op de aanschaf van vervangende lampen.
  • Een LEDlamp is beter bestand tegen schokken en trillingen. Ook dat scheelt aanzienlijk op de aanschafkosten.
  • Een LEDlamp heeft géén opstarttijd.
  • Een LEDlamp heeft diverse lichtkleuren.  Van helderwit tot warm geel, passend bij de sfeer of functionaliteit van de ruimte.
  • Een LEDlamp bevat geen gevaarlijke stoffen, en hoeft dus niet bij het chemisch afval. 
  • Een LEDlamp heeft geen ongewenste IR of UV straling in de lichtbundel.  Geen sprake meer van  verkleuren of verbleken van meubelstukken etc.
  • Een LEDlamp is er in alle soorten en maten
  • Tot slot: de aanschaf van LED verlichting lijkt op het eerste gezicht relatief duur. Maar door de vele voordelen – concreet gezien alleen al  het stroomverbruik én de veel langere levensduur – verdient LEDverlichting zichzelf in een mum van tijd terug! 

Kortom goed voor uw portemonnaie en goed voor het milieu!

Wij leveren onder andere de Aurora LED verlichting welke wordt bedient via Bluetooth waarbij u geen last heeft met de verschillende wifi banden waarop uw huidige apparatuur werkt om deze te kunnen bedienen.
Klik hier voor de AURORA LED verlichting die wij kunnen leveren.

Als ondernemer heeft u vaak ook recht op subsidies wanneer u uw bedrijf voorziet van LED verlichting, want deze investeringen vallen onder de EIA (Energie Investerings Aftrek). 
Meer informatie hierover vind u op:  www.rvo.nl/subsidies-regelingen/energie-investeringsaftrek-eia

Klik hier voor de range LED verlichting van Aurora https://vts-haarlem.nl/wp-admin/post.php?post=412&action=edit

Heeft u vragen of wilt overstappen op LED verlichting, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

VTS Haarlem
info@vts-haarlem.nl
Tel. 023-545 20 70