Telefonie

VTS Haarlem (voorheen Varitel Telecom Solutions) is al sinds 1990 leverancier, adviseur en installateur van moderne bedrijfstelefoonsystemen voor het midden en kleinbedrijf en heeft in de loop der tijd alle fasen van analoge netlijnen zonder Internet naar de huidige VOIP (Voice Over Internet Protocol) zien veranderen inclusief ADSL naar glasvezel.
We hebben daarom alle technieken en ervaring in huis.
Ook helpen wij bedrijven met het adviseren voor het kiezen van de juiste oplossing binnen de telefonie of wat de beste oplossing is voor het gebruik van Internet en wat de juiste verbinding is voor de benodigde snelheden.

Met het huidige IP telefonie zijn er eigenlijk geen grenzen meer in het behouden van de telefoonnummers of het gebruiken van een bepaald telefoonnummer in een andere stad / provincie of zelfs in het buitenland.

Heeft u een bedrijf in Nederland en wilt u een hier bijvoorbeeld een Spaans of Duits telefoonnummer hebben zodat mensen uit dat betreffende land een telefoonnummer kunnen kiezen in hun eigen vertrouwde netwerk, dan kunnen wij dit tegenwoordig voor u aanvragen mits u volgens de wet in het betreffende land een postadres heeft.

Wilt u VOIP telefonie of weten wat de mogelijkheden zijn van bedrijftelefonie via/in de cloud, klik hier

Wilt u een nieuw bedrijfstelefoonsysteem of uitbreiding aan uw huidige bedrijfstelefoonsysteem, klik hier

Wilt u service voor uw huidige bedrijfstelefoonsysteem en u kunt hier geen monteur voor vinden, klik hier

Heeft u een storing, wilt wijzigingen laten uitvoeren aan de programmering van uw bedrijfstelefoonsysteem of bent u op zoek naar onderdelen of toestellen, neemt u dan contact met ons via ons telefoonnummer 023 – 545 20 70 of stuur een E-mail naar info @ vts-haarlem.nl met daarin uw vraag. Wij beantwoorden deze dan zo snel als mogelijk.