VOIP telefonie

IP-telefonie:
IP-telefonie (bellen via het Internet) is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Met IP-telefonie smelten u al uw locaties of bedrijven tot 1 geheel, en wordt  de wereld steeds kleiner, doordat grenzen vervagen en kosten van onderlinge gesprekken tot nul kunnen worden gereduceerd.

IP-telefonie is de laatste paar jaar in een stroomversnelling gekomen, omdat hiermee flink kan worden bespaard op de belkosten naar het buitenland, wat tot circa 50% kan oplopen ten opzichte van de KPN.

Telewerken:
Daarnaast heeft het gebruik van thuiswerkplekken (ook wel telewerken genoemd), voor een extra gebruik van IP-telefonie gezorgd, omdat men niet gebonden is aan een geografische locatie.
Hierdoor koppelt u met IP-telefonie eenvoudig meerdere vestigingen of locaties aan elkaar, met behoud van eigen telefoonnummer(s) en functies, en met extra voordelen zoals bijvoorbeeld 1 centraal punt (centrale receptie voor alle bedrijven of locaties) van waaruit de gesprekken kosteloos naar andere vestigingen kunnen worden doorverbonden, ongeacht de afstand van de locaties waar de telefooncentrales in gebruik zijn.

Telefoonnummers:
Bij gebruik van IP telefonie, kunt u naast uw huidige telefoonnummers eventueel extra telefoonnummers van een andere locatie buiten uw eigen netnummer toevoegen zonder dat u daar een vestiging heeft en dit kan ook met met een locatie in het buitenland als u daar een postadres heeft.
Als u verhuisd naar een ander netnummer kunt gewoon uw huidige telefoonnummer behouden naast uw nieuwe telefoonnummer.
Daarnaast leveren wij ook nieuwe telefoonnummers in alle 141 netnummer gebieden die Nederland rijk is, maar ook 08x / 0800 / 090x nummers.

Afspraak maken:
Belt u ons voor het maken van een afspraak, en laat u geheel vrijblijvend informeren over de besparingen en de diverse mogelijkheden over het telefoneren met IP Telefonie.

VTS Haarlem
info@vts-haarlem.nl
Tel. 023-545 20 70