COVID 19

VTS Haarlem is bewust bezig met het Corona virus en probeert het verder verspreiden er van te voorkomen en informeert u graag over het virus zodat we het met z’n allen zo snel mogelijk overwonnen hebben.

Het Corona virus ook wel COVID 19 genoemd houd heel de wereld bezig.
Mensen wordt ziek en gaan er zelfs aan dood ondanks alle zorg die er gegeven wordt in het ziekenhuis op de intensive care afdelingen.

Tegen het Corona virus is nog geen medicijn en alle laboratoria’s over de hele wereld zijn op zoek naar een medicijn om mensen te kunnen genezen als ze besmet zijn geraakt door het Corona virus.
Het Corona virus verspreid zich door de lucht en kan met in- en uitademen, niezen, hoesten of handen schudden worden overgedragen van mens op mens zonder dat je daar iets van merkt.
Na een aantal dagen kom je er pas achter dat je besmet bent geraakt en dan heb je ook al anderen (familieleden om je heen besmet), waarvan sommigen heel ernstig ziek en zullen sterven omdat hun lichaam niet tegen de sterkte van het virus is opgewassen en anderen worden minder erg ziek.

Het Corona virus kunnen we met z’n allen overwinnen door ons allemaal aan een paar simpele regels te houden, zodat we niet besmet raken en verdere verspreiding voorkomen en het weg krijgen uit de wereld en hopen dat zo snel mogelijk een vaccin gevonden wordt om het virus te kunnen bestrijden mocht iemand het toch weer krijgen.

DUS HOU JE AAN ONDERSTAANDE PUNTEN:
Houd 1,5 meter afstand van elkaar
Gebruik veilige mondkapjes en/of handschoenen als dit kan of nodig is
Geef elkaar geen hand maar zeg gewoon gedag
Was je handen regelmatig en goed met water en zeep
Nies en hoest in je elleboog en niet in je handen
Ontsmet een aantal malen per dag de dingen waar je mee werkt als dit gaat
Let op elkaar en geef elkaar de ruimte.

VTS Haarlem
info@vts-haarlem.nl
Tel. 023-545 20 70