Wifi Netwerken

Een goed dekkend wifi netwerk is tegenwoordig van groot belang.
Daarnaast moet het ook snel, veilig en betrouwbaar zijn.
VTS Haarlem levert draadloze wifi netwerken tot maximaal 10.000 gebruikers op basis van roaming en op verschillende locaties, waarbij ook de andere locatie behoren tot hetzelfde netwerk als op het (hoofd)kantoor met elk hun eigen Internetverbinding.

U kunt kiezen uit 2 systemen:
Het Samsung WEC 8050 systeem en het Samsung WEC 8500 systeem


Het Samsung WEC 8050 Wireless Enterprise Systeem is het kleine maar betrouwbare en kosten-efficiënte netwerkoplossing, welke beschikt over geïntegreerde handover en LTE technologie. De controller zorgt voor uitgebreide beveiliging, een minimum downtime en redundantie voor maximaal en tot 75 access points en 1.500 apparaten tegelijkertijd.
Of u kiest voor WEC 8500 Wireless Enterprise Systeem welke een aansluit capaciteit heeft tot maximaal 500 access points en maximaal 10.000 apparaten waarbij de snelle bij volle belasting nagenoeg niet lager wordt.

Wifi Access points zoals de WEA 302 welke alleen voor binnen gebruik is, als ook de WEA 303 welke ook voor buiten geschikt is om te gebruiken.

Met beide netwerk controllers bent u verzekerd van een krachtig stabiel en veilig wifi netwerk welke u centraal kunt (laten) beheren en verdelen over verschillende locaties in verschillende groepen met elk hun eigen hiërarchie, regels en mogelijkheden.

Door het zelfregulerende netwerk heeft u altijd een goed dekkend en overlappend netwerk waarbij de zenders zich richten naar de plaatsen waar de gebruikers met hun mobiel, laptop of palmcomputer aan het werk zijn.

Door de LTE-technologie worden uw wifi gesprekken naadloos overgezet van de ene wifi zender naar de andere wifi zender zonder dat er een onderbreking of kwaliteitsverlies ontstaat.

Naast een goed dekkend en snel werkend netwerk kan het belang van de veiligheid niet genoeg worden benadrukt. In elk access point zit een geïntegreerde RF sensor en een RF detectie systeem waardoor de veiligheid gewaarborgd is. De manier van detecteren voorziet uw draadloos netwerk op basis van WIPS architectuur van de groots mogelijke betrouwbaarheid. WIPS kan op 2 manieren worden gebruikt, namelijk op basis van overlay of op basis van tijd.

Het Samsung WEC8050 systeem is gebaseerd op innovatieve architectuur die borg staat voor een snelle netwerkverbinding met minimale downtime. De controller heeft twee 10G- en acht 1G-poorten die zo zijn geconfigureerd dat optimaal gebruik kan worden gemaakt van een betrouwbare, schaalbare WLAN-toegang. Dit krachtige platform maakt dat de WEC8500 perfect geschikt is voor gebruik in een bedrijfskritische draadloze omgeving.

De Samsung systemen zijn ook voorzien van VaTS, een door Samsung gepatenteerde technologie, welke op een efficiënte manier Voice Frames uitzend naar meerdere toestellen die de traffic schedule technologie voor mobiele communicatie gebruiken. Dit zorgt er voor dat er geen verminderde geluidskwaliteit ontstaat wanneer het aantal toestellen dat gelijktijdig gesprekken voert toeneemt. Deze technologie verbetert de mogelijkheid tot het gelijktijdig voeren van gesprekken, zelfs in sectoren waar veel telefoonverkeer is.

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van de Wireless Enterprise Systemen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak via telefoon of E-mail.

VTS Haarlem
info@vts-haarlem.nl
Tel. 023-545 20 70